Ben je particulier en wil je bestellingen plaatsen bij je lokale handelaar? Klik dan hier

Voor wie?

QuickCollect is geschikt voor élke handelszaak die een online besteldienst wil aanbieden.
Betaalbaar en efficiënt.

Hieronder vind je een greep uit handelszaken die geholpen kunnen worden met QuickCollect om hun klanten nog beter van dienst te zijn. We geven alvast ook enkele shops als voorbeeld:

www.goedewijn.be
webshop.adonis.be
shop.dudu-heule.be
shop.oogenoor-mvdd.be
shop.kameleonheule.be

 • Restaurants
 • Snackbars
 • Bakkers
 • Beenhouwers
 • Kruideniers
 • Bloemisten
 • Drankenhandels
 • Apothekers
 • Krantenwinkels
 • Gift shops
 • Kledingwinkels
 • Traiteurs
 • Broodjeszaak
 • Hoevewinkels
 • Kaasspeciaalzaken
 • ...
Ontdek onze formules

Waarom QuickCollect?

Een eenvoudige toepassing die jouw bestellingen automatiseert.

Eenvoudig voor jou

 • Efficiënter bestellingen afhandelen

  Efficiënter bestellingen afhandelen

  Een handige webapp die alles voor jou regelt waardoor je kostbare tijd bespaart.

 • Eenvoudige communicatie met je klanten

  Eenvoudige communicatie met je klanten

  Je klanten worden steeds automatisch op de hoogte gebracht omtrent hun behandelde bestelling, zowel in het geval van afhaling als levering.

 • Je eigen e-commerce platform

  Je eigen e-commerce platform

  Bereik meer klanten door ook online je producten aan te bieden. Online bestellen is het nieuwe normaal!

 • Gemakkelijk opgestart

  Gemakkelijk opgestart

  Je hebt enkel een internetverbinding nodig. Onze gebruiksvriendelijke toepassing werkt zowel op Apple & Android toestellen als Windows PC's.

Eenvoudig voor je klanten

 • 24/7 en overal bestellen

  24/7 en overal bestellen

  Je klanten kunnen op elk moment van de dag en overal hun bestelling doorgeven. De winkeliersapp regelt alles.

 • Gebruiksvriendelijke webwinkel

  Gebruiksvriendelijke webwinkel

  Met een paar clicks geven je klanten hun bestelling aan je door via je webshop of de intuïtieve QuickCollect webapp.

 • Maximale flexibiliteit

  Maximale flexibiliteit

  Je klant kan online of in je winkel betalen en kiezen voor afhalen of thuislevering.

 • Bespaar tijd

  Bespaar tijd

  Je klanten besparen tijd door hun inkopen te bestellen en vermijden op die manier wachtrijen aan de kassa.

Functionaliteiten

Afhalen en/of levering

Met QuickCollect geef je jouw klanten maximale flexibiliteit door zowel afhaling als levering aan te bieden. QuickCollect combineert Click & Collect en Click & Send in één handige webapp.

Afhalen en/of levering

Werkt op elk toestel en super snel

Zowel de tool om je bestellingen te beheren als jouw webshop werken uitstekend op elk platform. De webapps zijn eenvoudig te gebruiken op PC, Apple, tablet en Smartphone. Door de gebruikte technologie werkt de webshop supersnel!

Werkt op elk toestel en super snel

Ontvang eenvoudig bestellingen

Je ontvangt bij elke nieuwe bestelling automatisch een pushmelding en e-mail. Bovendien wordt elke nieuwe bestelling meteen zichtbaar in de bestellingen app. Je hebt hier ook de mogelijkheid om elke bestelling afzonderlijk uit te printen.

Ontvang eenvoudig bestellingen

Waarschuwing bij nieuwe bestellingen

Mis geen enkele nieuwe bestelling met het optionele waarschuwingslampje. Je kiest zelf de kleur van het lampje en het geluidssignaal. Het lampje heeft slechts 2 cm diameter en is zo dus zeer gemakkelijk te plaatsen of op te hangen. (niet beschikbaar in Light; niet inbegrepen in Standard, Pro en Business)

Waarschuwing bij nieuwe bestellingen

Uitgebreid productenbeheer

Voeg eenvoudig producten toe (via manuele input, via Excel upload of met hulp van ons) en beheer je volledige productassortiment. Je kan foto's van producten voorzien, producten linken aan categorieën, prijzen instellen voor producten en verkopen per stuk, gewicht of inhoud. Is een product tijdelijk onbeschikbaar of enkel beschikbaar op bepaalde dagen? Ook dit kan je instellen voor elk product.

Uitgebreid productenbeheer

Overzichtelijk orderbeheer

Elke nieuwe bestelling komt automatisch in jouw overzicht terecht. Zie meteen al jouw bestellingen voor vandaag, toekomstige bestellingen en afgeronde bestellingen. Per order zie je ook de datum en het tijdstip voor levering of afhaling. Zoek eenvoudig op naam of ordernummer. Wil je een klant contacteren? Bij elke bestelling staat ook het telefoonnummer van de klant

Overzichtelijk orderbeheer

Handig klantenbeheer

Behoud steeds eenvoudig het overzicht van al je klanten via een duidelijk klantenbeheer in de webapp. Hierin worden no shows aangeduid, krijg je een overzichtelijke detailfiche met alle noodzakelijke persoonlijke gegevens van elke klant en kan je een bestelhistoriek per klant raadplegen.

Handig klantenbeheer

Automatische communicatie

Is een bestelling klaar voor afhaling of levering? Geef dit met 1 druk op de knop aan in de webapp. Je klant ontvangt meteen automatisch een SMS en e-mail met daarin een duidelijke opsomming van alle gegevens voor afhaling of levering

Automatische communicatie

Bestellingen pauzeren

Is het even te druk in de winkel of heb je een plots tekort aan personeel? Zet snel en eenvoudig via 1 druk op de PAUZE knop de bestellingen even stop. Je klanten kunnen dan tijdelijk geen bestellingen meer plaatsen via de webapp. Je kan ook steeds gemakkelijk de bestellingen herstarten wanneer jij er klaar voor bent. 

Bestellingen pauzeren

Levering van bestellingen

Met QuickCollect heb je de mogelijkheid om bestellingen te leveren aan je klanten. Je kan hiervoor gebruik maken van je eigen thuislevering binnen een zone die je zelf instelt via je account. Coming soon Q3 2020: Laat je bestellingen leveren via Send My Parcel waarbij je de keuze hebt om de verzending via Bpost, PostNL of DPD te laten plaatsvinden. (MyParcel niet beschikbaar in Light; niet inbegrepen in Standard, Pro en Business)

Levering van bestellingen

Meerdere betaalmogelijkheden

Je hebt de mogelijkheid om klanten enkel online in de webapp of enkel offline in je zaak te laten betalen of beide betaalopties te combineren. Als klanten in je zaak kunnen betalen, kan je de betaalmogelijkheden in je zaak definiëren via je account. Je klant ziet dan meteen in de webapp welke beschikbare betaalmethodes er aanwezig zijn in je zaak. (online betalingen niet inbegrepen)

Meerdere betaalmogelijkheden

Lockernummer & toegangscode

Maak je gebruik van lockers om klanten hun bestellingen te laten ophalen? Geen probleem, je kan het lockernummer en de toegangscode voor elke bestelling meegeven via de webapp. Je klant wordt hier dan automatisch van op de hoogte gebracht. 

Lockernummer & toegangscode

Afhaaluren en verlofdagen

Stel eenvoudig je afhaaluren en verlofdagen in. Dit wordt automatisch weergegeven in de webapp voor je klanten, zodat er geen misverstanden mogelijk zijn. Je kan ook per dag instellen vanaf wanneer je geen bestellingen meer wenst te ontvangen

Afhaaluren en verlofdagen

Geavanceerde instellingen

Wens je gebruik te maken van je eigen domeinnaam om je producten aan te bieden? Dat kan perfect met QuickCollect. Bovendien heb je de mogelijkheid om de tekst van de automatische SMS die naar je klanten gestuurd wordt te wijzigen in je account zodat je ook deze een persoonlijke touch kan geven. 

Geavanceerde instellingen

Nieuwsberichten plaatsen

Wil je een persoonlijk welkomstbericht toevoegen aan je online winkel in de webapp of heb je een belangrijk nieuwsbericht dat je met je klanten wil delen? Dat kan. Je kan zelf een nieuwsbericht instellen dat jouw klanten te zien krijgen wanneer ze op jouw shop in de webapp terechtkomen. 

Nieuwsberichten plaatsen

Marketing ondersteuning

Breng je klanten zowel offline als online op de hoogte met ons handig startpakket. Je ontvangt affiches, flyers, social media advertenties en een aankondigingsmail om naar je klantenbestand te versturen.

Marketing ondersteuning

Jouw webshop in meerdere talen

Coming soon Q1 2021. We bieden de mogelijkheid om jouw producten in meerdere talen aan te bieden zodat je gemakkelijk al jouw klanten kan bereiken. Kies bovendien zelf in welke talen je jouw producten aanbiedt. 

Jouw webshop in meerdere talen

Pushberichten versturen

Coming soon Q1 2021. QuickCollect biedt jou de mogelijkheid om zelf persoonlijke pushberichten naar je klanten te sturen.

Pushberichten versturen

Meerdere vestigingen in 1 account

Coming soon Q1 2021. Heb je meerdere vestigingen? Geen probleem, beheer al je filialen eenvoudig binnen 1 overzichtelijke account. (niet beschikbaar in Light; niet inbegrepen in Standard en Pro)

Meerdere vestigingen in 1 account

Promoties op producten

Coming soon Q1 2021. Je kan promoties instellen voor jouw producten. Via een automatische pushmelding worden zij van deze acties op de hoogte gebracht. Op die manier missen jouw klanten geen enkele actie. (niet beschikbaar in Light; niet inbegrepen in Standard en Pro)

Promoties op producten

Uitgebreide statistieken

Coming soon Q2 2021. Behoud een duidelijk overzicht van het aantal bestellingen, je klanten en je rendement in QuickCollect via onze statistiekenmodule. (niet beschikbaar in Light; niet inbegrepen in Standard)

Uitgebreide statistieken

*Sommige van deze features zijn alleen beschikbaar in de business versie. Indien u wil weten welk plan het best bij u past, bekijk dan hier onze verschillende formules.

Ontdek onze formules

Op zoek naar een webshop op maat?

Ben je op zoek naar een e-commerce oplossing op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen je graag verder om de beste oplossing op maat van jouw zaak te vinden.